Основні поняття

Відвідувач Сайту - фізична особа , що зайшла на сайт https://mioobaby.com.ua без мети розміщення Замовлення.

Користувач - фізична особа , відвідувач Сайту, приймаючий умови угоди і бажає розмістити Замовлення на сайті https://mioobaby.com.ua

Покупець - Користувач , що розмістив Замовлення на сайті https://mioobaby.com.ua та оплатив його.

Продавець - ТОВ “АКТIВБЕБI ГРУП”

Інтернет-магазин - Інтернет-сайт, розташований в мережі інтернет за адресою https://mioobaby.com.ua, де представлені Товари, пропоновані Продавцем для придбання, а також умови оплати та доставки товару покупцеві.

Сайт - https://mioobaby.com.ua

Товар - дитячі товари, представлений до продажу на Сайті Продавця.

Замовлення - належним чином оформлений запит Покупця на придбання та доставку за вказаною Покупцем адресою Товарів, обраних на Сайті.

1. Загальні положення

1.1. Продавець здійснює продаж Товарів через Інтернет-магазин за адресою https://mioobaby.com.ua.

1.2. Замовляючи Товари через Інтернет-магазин, Користувач погоджується з умовами продажу Товарів, викладеними нижче (далі - Умови продажу товарів). У разі незгоди Користувач зобов'язаний негайно припинити використання сервісу і покинути сайт https://mioobaby.com.ua.

1.3. Ці Умови продажу товарів, а також інформація про товар, представлена на Сайті, є публічною офертою відповідно до ст. 633 Цивільного кодексу України.

1.4. Справжні умови можуть бути змінені Продавцем в односторонньому порядку без повідомлення Користувача / Покупця. Нова редакція Умов набуває чинності з моменту її опублікування на Сайті, якщо не буде передбачено інше.

1.5. Угода (далі - Угода) набирає чинності з моменту відправки Покупцеві Продавцем електронного підтвердження прийняття Замовлення при оформленні Покупцем Замовлення без авторизації на Сайті, а також з моменту прийняття від Покупця Замовлення по телефону 099 900-03-93, 093 600-03-93, 098 300-03-93

Договір роздрібної купівлі-продажу Товару вважається укладеним з моменту видачі Продавцем Покупцю касового або товарного чека або іншого документа, що підтверджує оплату товару.

Повідомляючи Продавцю свій e-mail і номер телефону, Відвідувач Сайту / Користувач / Покупець дає згоду на використання зазначених засобів зв'язку Продавцем, а також третіми особами, що залучаються ним для цілей виконання зобов'язань перед Відвідувачами Сайту / Користувачами / Покупцями, з метою здійснення розсилок рекламного та інформаційного характеру.

2. Предмет угоди

2.1. Предметом Угоди є надання можливості Користувачеві здобувати для особистих, сімейних, домашніх і інших потреб, не пов'язаних із здійсненням підприємницької діяльності, Товари, представлені в каталозі Інтернет-магазину за адресою https://mioobaby.com.ua

2.2. Дана Угода поширюється на всі види товарів і послуг, представлених на сайті, поки Такі Пропозиції з Описом Присутні в каталозі Інтернет-магазину.

3. Реєстрація на сайті

3.1. Реєстрація на Сайті здійснюється автоматично в момент оформлення Замовлення..

3.2. Продавець не несе відповідальності за точність і правильність інформації, що надається Користувачем при реєстрації.

3.3. Користувач зобов'язується не повідомляти третім особам логін і пароль, вказані Користувачем при реєстрації. У разі виникнення у Користувача підозр щодо безпеки його логіна і пароля або можливості їх несанкціонованого використання третіми особами, Користувач зобов'язується негайно повідомити про це Продавця, направивши відповідний електронний лист за адресою: mioobaby.com@gmail.com.

3.4. Спілкування Користувача / Покупця з операторами Call-центру / менеджерами та іншими представниками Продавця має будуватися на принципах загальноприйнятої моралі і комунікаційного етикету. Строго заборонено використання нецензурних слів, лайки, образливих виразів, а також погроз і шантажу, в не залежності від того, в якому вигляді і кому вони були адресовані.

4. Товар і порядок здійснення покупки

4.1. Продавець забезпечує наявність на своєму складі Товарів, представлених на Сайті. Супроводжуючі Товар фотографії, є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду Товару. Супроводжуючі Товар опис / характеристики не претендують на вичерпну інформативність і можуть містити друкарські помилки. Для уточнення інформації по Товару Покупець повинен звернутися до Служби підтримки клієнтів за одним із номерів: 099 900-03-93, 093 600-03-93, 098 300-03-93

4.2. У разі відсутності замовлених Покупцем Товарів на складі Продавця, останній вправі виключити зазначений Товар із Замовлення / анулювати Замовлення Покупця, повідомивши про це Покупця шляхом направлення відповідного електронного повідомлення за адресою, вказаною Покупцем при реєстрації (або дзвінком менеджера з продажів).

4.3. Покупець несе повну відповідальність за надання невірних відомостей, що спричинило за собою неможливість належного виконання Продавцем своїх зобов'язань перед Покупцем.

4.4. Після оформлення Замовлення на Сайті Покупцеві надається інформація про передбачувану дату доставки шляхом надсилання електронного повідомлення за адресою, вказаною Покупцем при реєстрації, або по телефону. Менеджер, обслуговуючий дане Замовлення, уточнює деталі Замовлення, погоджує дату доставки, яка залежить від наявності замовлених Товарів на складі і часу, необхідного для обробки і доставки Замовлення.

4.5. Очікувана дата передачі Замовлення у Службу доставки повідомляється Покупцеві менеджером, обслуговуючим Замовлення, по електронній пошті або при контрольному дзвінку Покупцеві.

Дата передачі Товару може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку у разі наявності об'єктивних, на думку Продавця, причин.

5. Доставка замовлення

5.1. Доставка товару здійснюється поштовим оператором у вигляді поштового відправлення. Способи, а також приблизні терміни доставки Товарів зазначені на Сайті у розділі “Оплата і доставка”. Конкретні терміни доставки можуть бути узгоджені Покупцем з менеджером з продажів при підтвердженні замовлення.

5.2. Територія доставки Товарів - Україна. Будь-який населений пункт, де є представництво Нової Пошти.

5.3. Затримки у доставці можливі зважаючи на непередбачені обставини, що сталися не з вини Продавця.

5.4. При доставці Замовлення вручається Покупцеві, який має при собі документи, які засвідчують особу Покупця. Покупець бере на себе усі витрати за доставку замовлення при сумі замовлення до 3000 грн..

5.5. Ризик випадкового загублення або випадкового пошкодження Товару переходить до Покупця з моменту передачі йому Замовлення та підпису документів, підтверджуючих доставку Замовлення.

5.6. Вартість доставки кожного замовлення розраховується індивідуально, виходячи з ваги Товару, регіону і способу доставки.

5.7. Обов'язок продавця передати товар покупцеві вважається виконаним у момент отримання Покупцем відправлення - цей момент визначається відповідно до діючих правил поштового зв'язку.

Порядок доставки та розкриття Відправлень, що містять товар, визначається діючими правилами поштового зв'язку.

5.8. При прийнятті Замовлення від кур'єра, Одержувач зобов'язаний оглянути доставлений Товар і перевірити його на відповідність заявленому якості, асортименту та комплектності Товару, а також перевірити термін служби доставленого Товару і цілісність упаковки. У разі відсутності претензій до доставленого товару, Одержувач розписується в «Бланку доставки замовлень». Підпис у доставочних документах свідчить про те, що претензій до Товару отримувача не заявлено і Продавець повністю і належним чином виконав свій обов'язок щодо передачі Товару.

5.10. Уточнити дату, час і при необхідності маршрут доставки, можна у менеджера, який зв'язується з Покупцем для підтвердження Замовлення.

5.11. Користувач розуміє і погоджується з тим, що:

здійснення доставки - окрема послуга, яка є невід'ємною частиною купленого Покупцем Товару, виконання якої закінчується в момент отримання Одержувачем Товару та здійснення платежу за нього. Претензії до якості придбаного Товару, що виникли після отримання, розглядаються відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів» та гарантійними зобов'язаннями Продавця. У зв'язку з цим придбання Товару з доставкою не дає Покупцеві право вимоги доставки придбаного Товару в цілях гарантійного обслуговування або заміни, не дає можливості здійснювати гарантійне обслуговування або заміну Товару за допомогою виїзду до Покупця і не має на увазі можливість повернення вартості доставки Товару у випадках, коли Покупець має право на повернення грошей за Товар як такої, відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів».

6. Оплата товару

6.1. Сума замовлення оплачується в гривні.

6.1.1. Сума замовлення складається з вартості замовлених товарів.

6.2. Ціна Товару вказується на Сайті. У разі невірної вказівки ціни замовленого Покупцем Товару, Продавець інформує про це Покупця для підтвердження Замовлення по виправленій ціні, або анулювання Замовлення, при відсутності зв’язку з Покупцем - дане Замовлення вважається анульованим.

6.3. Ціна Товару на Сайті може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку. При цьому ціна на замовлений Покупцем Товар зміні не підлягає.

6.4. Оплата товару здійснюється покупцем, шляхом вибору одного з виду способу оплати вказаного на сайті, при оформленні замовлення.

6.5. Продавець вправі надавати знижки на Товари та встановлювати програму бонусів. Види знижок, бонусів, порядок та умови нарахування зазначені на Сайті і можуть бути змінені Продавцем в односторонньому порядку.

7. Повернення товару та грошові засоби

7.1. Повернення Товару здійснюється відповідно до умов розділу «Обмін та повернення».

Покупець має право відмовитися від отриманого Товару та розірвати Договір купівлі-продажу протягом 14 календарних днів з дня отримання Товару, не рахуючи дня покупки, за винятком товарів, що не підлягають обміну та поверненню відповідно до п. 7.2.4. цієї Угоди.

Товар, може бути повернений тільки в ідеальному стані. Всі умови можливо оговорити з менеджером, за телефоном: 099 900-03-93, 093 600-03-93, 098 300-03-93.

7.2. Повернення Товару належної якості.

7.2.1. Повернення Товару належної якості можливий у випадку, якщо товар не використовувався, збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики, а також збережений розрахунковий документ, виданий Покупцеві разом з проданим товаром.

7.2.2. При відмові Покупця від Товару відповідно до п.7.2.1. Продавець Повертає Йому ВАРТІСТЬ повернутого Товару, протягом 30 днів з дати Надходження повернутого Товару на склад Продавця разом з заповненою Покупцем заявою на повернення. Повернення коштів вартості Товару здійснюється Виключно особі, зазначеній у замовленні на Товар, за умови Надання такою особою копії його (її) національного паспорта, ідентифікаційного коду та квитанції про оплату Товару, за Який повертаються кошти. У випадку, якщо Покупець у Замовленні вказав невірні дані, або не надав для повернення коштів всі документи, перераховані вище, Продавець залишає за собою право відмовити такому Покупцю в поверненні коштів.

7.2.3. Якщо на момент звернення Покупця аналогічний товар відсутній у продажу у Продавця, Покупець має право відмовитися від виконання цієї Угоди і зажадати повернення сплаченої за вказаний Товар грошової суми. Продавець зобов'язаний повернути сплачену за повернений товар грошову суму протягом 30 днів з дня повернення Товару.

7.3. Повернення Товару неналежної якості:

7.3.1. Під товаром неналежної якості мається на увазі товар, який несправний і не може забезпечити виконання своїх функціональних якостей. Отриманий Товар повинен відповідати опису на Сайті. Відмінність елементів дизайну, або оформлення від заявлених в описі на Сайті не є ознакою неякісність або дисфункції Товару.

7.3.2. Зовнішній вигляд і комплектність Товару, а також комплектність всього Замовлення повинні бути перевірені Одержувачем в момент доставки Товару.

7.3.3. Після отримання Замовлення претензії до зовнішніх дефектів товару, його кількості, комплектності та товарному виду не приймаються.

7.3.4. Якщо Покупцеві був переданий Товар неналежної якості та інше не було заздалегідь обумовлено Продавцем, Покупець має право скористатися положеннями ст. 8 «Права споживача у разі придбання ним товару неналежної якості» Закону України «Про захист прав споживачів».

7.3.5. Вимоги про повернення сплаченої за товар грошової суми підлягають задоволенню протягом 30 днів з дня пред'явлення відповідної вимоги (п. 4 ст. 12 Закону України «Про захист прав споживачів»).

7.4. Повернення грошових коштів здійснюється за допомогою повернення вартості оплаченого Товару поштовим або банківським переказом (через ПриватБанк). Спосіб має бути обговорений з менеджером з продажів, за телефоном: 099 900-03-93, 093 600-03-93, 098 300-03-93

7.5. Продавець не відповідає за недоліки Товару, якщо вони виникли після його передання Покупцеві внаслідок порушення Покупцем правил користування чи зберігання товару, дій третіх осіб, випадку або непереборної сили.

8. Відповідальність

8.1. Продавець не несе відповідальності за шкоду, заподіяну Покупцеві внаслідок неналежного використання Товарів, придбаних в Інтернет-магазині.

8.2. Продавець не несе відповідальності за зміст і функціонування зовнішніх сайтів.

9. Конфіденційність і захист інформації

9.1. Персональні дані Користувача / Покупця обробляється відповідно до Закону України від 01 червня 2010 № 2297-VI «Про захист персональних даних».

Персональні дані Покупців зберігаються в базі даних Продавця за адресою вул. Академіка Ющенко, 12, м. Вінниця. Особисті дані збираються виключно з метою дотримання вимог, що діють у сфері регулювання податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського обліку та відносин у сфері реклами. Термін зберігання і обробки персональних даних становить 5 років.

9.2. При реєстрації на Сайті Користувач надає наступну інформацію: Прізвище, Ім'я, адреса електронної пошти, номер контактного телефону та пароль для доступу до Сайту.

9.3. Надаючи свої персональні дані при реєстрації на Сайті, Користувач погоджується на їх обробку Продавцем, в тому числі і в цілях просування Продавцем товарів і послуг.

9.4. Продавець використовує персональні дані Користувача / Покупця:

  • для реєстрації Користувача на Сайті;

  • для виконання своїх зобов'язань перед Користувачем / Покупцем;

  • для оцінки та аналізу роботи Сайту;

  • для визначення переможця в акціях, що проводяться Продавцем.

9.4.1. Продавець має право відправляти інформаційні, в тому числі рекламні повідомлення, на електронну пошту і мобільний телефон Користувача / Покупця з його згоди. Користувач / Покупець має право відмовитися від отримання рекламної та іншої інформації без пояснення причин відмови. Сервісні повідомлення, що інформують Користувача / Покупця про замовлення і етапах його обробки, відправляються автоматично і не можуть бути відхилені Користувачем / Покупцем.

9.5. Продавець має право використовувати технологію «Cookies». «Cookies» не містять конфіденційну інформацію і не передаються третім особам.

9.6. Продавець отримує інформацію про ip-адресу відвідувача Сайту mioobaby.com.ua Дана інформація не використовується для встановлення особи відвідувача.

9.7. Продавець не несе відповідальності за відомості, надані Користувачем / Покупцем на Сайті в загальнодоступній формі.

9.8. Продавець вправі здійснювати записи телефонних розмов з Користувачем / Покупцем. При цьому Продавець зобов'язується: запобігати спробам несанкціонованого доступу до інформації, отриманої в ході телефонних переговорів, та / або передачу її третім особам, які не мають безпосереднього відношення до виконання Замовлень, відповідно до Закону України від 02.10.1992 року № 2657-XII «Про інформації ».

10. Додаткові умови

10.1. Продавець вправі переуступати або яким-небудь іншим способом передавати свої права та обов'язки, що випливають з його відносин з Покупцем, третім особам.

10.2. Інтернет-магазин і надані сервіси можуть тимчасово частково або повністю недоступні унаслідок проведення профілактичних або інших робіт або з будь-яких інших причин технічного характеру. Технічна служба Продавця має право періодично проводити необхідні профілактичні або інші роботи з попереднім повідомленням Покупців або без такого.

10.3. До відносин між Користувачем / Покупцем і Продавцем застосовуються положення законодавства України.

10.4. У разі виникнення питань і претензій з боку Користувача / Покупця він повинен звернутися до Продавця по телефону або іншим доступним способом. Усі виникаючі суперечки сторони будуть намагатися вирішити шляхом переговорів, при не досягненні угоди, суперечка буде передана на розгляд до судового органу відповідно до чинного законодавства України.

10.5. Визнання судом недійсності якого-небудь положення цієї Угоди не тягне за собою недійсність інших положень.